احتمال ابتلا به کرونا ویروس به وسیله غذا وجود ندارد

به گزارش وبلاگ لوئیس، مهر/ به گفته یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید19 آماده گردد، ریسک ابتلا به عفونت وجود ندارد.

احتمال ابتلا به کرونا ویروس به وسیله غذا وجود ندارد

پائولا کنون استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این باره می گوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستوران ها پروتکل های بهداشتی رعایت می گردد، از این رو این اماکن می توانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع کرونا ویروس باشند.

وی عنوان می نماید حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چراکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین می رود و نابود می گردد.

وی تاکید می نماید بهتر است بعد از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.

اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری کرده و روز بعد مصرف نمائید چراکه مرور زمان همانند گرما موجب نابودی کرونا ویروس جدید می گردد.

منبع: همگردی

به "احتمال ابتلا به کرونا ویروس به وسیله غذا وجود ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتمال ابتلا به کرونا ویروس به وسیله غذا وجود ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید