تامین نیاز صنعت به نانوالیاف با دستگاه های الکتروریسی تمام اتوماتیک

به گزارش وبلاگ لوئیس، شرکت فن آوران تجهیزات نانو آزما دستگاه های الکتروریسی تمام اتوماتیک برای تولید نانوالیاف به بازار عرضه کرده است که برای تولید ماسک و فیلتر های تصفیه آب از آن استفاده می شود.

تامین نیاز صنعت به نانوالیاف با دستگاه های الکتروریسی تمام اتوماتیک

به گزارش گروه فناوری وبلاگ لوئیس، شرکت فن آوران تجهیزات نانو آزما دستگاه های الکتروریسی تمام اتوماتیک تولید و به بازار عرضه کرده است. در حال حاضر برای تولید ماسک و فیلتر های تصفیه آب از نانوالیاف تولیدی این دستگاه ها استفاده می شود.

محسن مصلحی، دانش آموخته رشته شیمی پلیمر و مدیر تولید شرکت دانش بنیان فن آوران تجهیزات نانو آزما می گوید: این شرکت فعالیت خود را از سال 1382 در زمینه تولید دستگاه های تولید الکتروریسی آزمایشگاهی و صنعتی آغاز کرد و تا کنون بیش از 70 دستگاه الکتروریسی در سراسر کشور در مراکز دانشگاهی و صنعتی مستقر کرده است. در حال حاضر نسخه صنعتی این دستگاه نیز تولید و به بازار عرضه شده و یکی از این تجهیزات برای تولید ماسک های تنفسی استفاده می شود. همچنین یکی دیگر از این دستگاه های الکتروریسی برای ساخت فیلتر های تصفیه آب استفاده می شود.

دستگاه الکتروریسی شرکت دانش بنیان فن آوران تجهیزات نانو آزما قادر به تبدیل بسیاری از انواع پلیمر های مختلف از جمله پلیمر های مصنوعی، طبیعی و زیست تخریب پذیر و یا پلیمر/ کامپوزیت به نانوالیاف در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی است. این شرکت دستگاه الکتروریسی تمام اتوماتیک را در پنج مدل مختلف طراحی و به بازار ارائه می شود.

شرکت نانوآزما یک شرکت دانش بنیان فناور با رویکرد چند جانبه در تولید دستگاه های الکتروریسی و همچنین محصولات نانوالیافی است. دستگاه های این شرکت در زمینه تحقیقات زیستی، پزشکی و مهندسی بافت، نانوغشاءها، نانو حسگرها، زیست محیطی، کاتالیست ها، سل های خورشیدی، باتری ها، ابر خازن ها، پوشش های ضد آب و تنفس پذیر، نانوالکترونیک، نانوکامپوزیت، جاذب ها و ... کاربرد دارند. همچنین دستگاه های الکتروریسی این شرکت می تواند مجهز به نوعی سیستم جمع آوری نانوالیاف شود که بوسیله آن بافت نانوالیاف تحت زوایای مختلف فرآهم می شود.

طراحی دستگاه های الکتروریسی تحقیقاتی این شرکت به گونه ای است که هم برای تولید لایه های بی بافت قابل استفاده است و هم اینکه می توان انواع کانال های باریک برای تحقیقات رگ مصنوعی، رگ مهندسی بافت و کانال های عصبی را طراحی کرد. علاوه براین امکان آرایش دهی و بافت نانوالیاف نیز در این دستگاه ها وجود دارد. این خصوصیات باعث تمایز دستگاه های تحقیقاتی نانوآزما از سایر دستگاه ها می شود.

این شرکت نوعی سیستم جدید برای تولید صنعتی نانوالیاف ابداع کرده است که بوسیله آن می توان غشاء های کارآمد برای فیلتراسیون مایعات و گاز ها تولید کرد. هم اکنون دستگاه های صنعتی این شرکت در دو واحد تولیدی مستقر است. گروه مهندسی نانوآزما ارائه دهنده دستگاه های الکتروریسی صنعتی با کیفیت بالا در منطقه است و تلاش می کند محصولات نانوالیافی را در حوزه سلامت و صنعت وارد نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "تامین نیاز صنعت به نانوالیاف با دستگاه های الکتروریسی تمام اتوماتیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تامین نیاز صنعت به نانوالیاف با دستگاه های الکتروریسی تمام اتوماتیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید