اولین ژنراتور خورشیدی سدیمی در دنیا

به گزارش وبلاگ لوئیس، شرکت بلوتی پاور Bluetti Power Inc در لاس وگاس، یکی از تولیدکنندگان پیشرو در دنیا در زمینه تاسیسات انرژی خورشیدی مانند ژنراتور های خورشیدی، پنل های فتوولتائیک و لوازم جانبی مرتبط می باشد.این کمپانی، اکنون اولین ژنراتور خورشیدی یون سدیم را در دنیا طراحی نموده است.

اولین ژنراتور خورشیدی سدیمی در دنیا

به گزارش وبلاگ لوئیس، تغییرات آب و هوایی و افزایش گرمای کره زمین، سبب افزایش کربن در دنیا شده است که سبب شده تا انسان ها بجای استفاده ازسیستم های انرژی معمولی از سیستم های تتازهپذیر مانند باتری های شیمیایی و ماشین های باتری دار استفاده کنند.

به همین منظور، دنیا، از سوخت های فسیلی سنتی به سمت منابع انرژی پاک تر و بهتر مانند باتری های قابل شارژ لیتیوم یونی روی آورده است. از زمان تجاری سازی باتری های لیتیوم یونی به وسیله شرکت سونی در سال 1991، این باتری ها جایگاه خوبی در لوازم الکترونیکی، خودرو ها و حتی هوانوردی بدست آورده اند؛ بنابراین پیدا کردن منابع جایگزین برای ما ضروری می باشد.

شرکت بلوتی پاور (BLUETTI Power Inc)، برای مبارزه با این مشکل تصمیم گرفته بجای یون لیتیوم از یون سدیم برای ساخت باتری استفاده نماید. سدیم یکی از نزدیکترین فلزات به لیتیوم می باشد و خواص شیمیایی تقریبا مشابهی با لیتیوم دارد و به وفور در پوسته زمین یافت می گردد؛ بنابراین باتری های سدیمی را می توان بعنوان جایگزین برای باتری های لیتیومی در نظر گرفت. پس از تحقیقات فراوان، شرکت بلوتی پاور اولین ژنراتور خورشیدی سدیمی با نامBluetti NA300 & B480 را در دنیا فراوری کرد.

اولین نیروگاه باتری سدیمی در دنیا

Bluetti & B480 ، تقریبا تمام ویژگی های مدل قبلی خود EP500 Pro (باتری لیتیومی) را حفظ نموده است. 4 شاخه 20 آمپر و 1 درگاه خروجی 30 آمپر L14-30 که به وسیله اینورتر موج سینوسی خالص داخلی 3000 وات راهنمایی می گردد.NA300 از ورودی خورشیدی 2400 واتی باورنکردنی EP500 Pro پیشی گرفته و به 3000 وات می رسد. بعلاوه به عنوان سریع ترین ژنراتور خورشیدی شارژر شناخته می گردد، زیرا با استفاده از شارژ دوگانه AC+PV سریع 6000 واتی، تنها در 30 دقیقه از 0 به 80 درصد می رسد.

با این حال، NA300 دارای ظرفیت 3000 وات ساعت می باشد که کمتر از 5100 وات ساعت EP500 Pro در همان اندازه می باشد. این تفاوت به علت محدودیت های فعلی فناوری باتری یون سدیم می باشد.با این حال، با تحقیق و توسعه مداوم و پیشرفت عمومی در فناوری، می توان به ظرفیت بهتر باتری های سدیم یون در آینده امیدوار بود.

NA300 از 2 ماژول باتری 480B (هر کدام 4800 وات ساعت) پشتیبانی می نماید که ظرفیت کل را به 12600 وات ساعت می رساند. به این معنی که برق NA300 می تواند اندازه برق ثابتی برای چند روز یا حتی یک هفته برای یک خانواده تامین کند. این ویژگی در هنگام خرابی شبکه و بلایای طبیعی مفید خواهد بود. علاوه بر این، NA300 اتصال 240 ولت و 6000 وات را با یک جعبه فیوژن و NA300 دیگر ارائه می نماید و از کنترل از راه دور برنامه IoT به وسیله iOS یا Android پشتیبانی می نماید.

در محیط هایی با دمای 20- درجه سانتیگراد (4- درجه فارنهایت) باتری سدیم در NA300 و B480 دارای نرخ حفظ ظرفیت بیش از 85 درصد خواهد بود. بعلاوه راندمان یکپارچه سازی سیستم بیش از 80 درصد را ارائه می دهد. این ویژگی برای برق رسانی در زمستان و منطقه ها خیلی سرد مناسب می باشد.

در مجموع، نسل اول باتری سدیمی بلوتی از نظر هزینه، عملکرد در دمای پایین، شارژ سریع و سایر جنبه های الکتروشیمیایی دارای فزونی خواهد بود. نیروگاه باتری سدیمی بلوتی در 5 ژانویه (حدود دو هفته دیگر) شروع به کار خواهد نمود. منتظر ارائه محصولات تازه و با فناوری های پیشرفته از بلوتی هستیم.

منبع: gizmochina

منبع: فرارو

به "اولین ژنراتور خورشیدی سدیمی در دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین ژنراتور خورشیدی سدیمی در دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید